Forum ChelseaLive.pl
Wrzesień 03, 2010, 02:51:26 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Eliminacje do MŚ w RPA.  (Przeczytany 3006 razy)
Michu7
Newbie
*

Zobacz profil Email
« : Sierpień 03, 2008, 11:19:23 »

Niedlugo zaczynajom sie eliminacje do MŚ. jak myslicie jak poradzi sobie Polska i inne reprezentacje?
-Patryk-
Gość
« Odpowiedz #1 : Sierpień 03, 2008, 11:30:30 »

ROZWIJAJ WYPOWIEDZI ! JEST JESZCZE WIELE INFORMACJI, KTÓRE MOŻNA ZAMIEŚCIĆ !
Forum ChelseaLive.pl
« Odpowiedz #1 : Sierpień 03, 2008, 11:30:30 »

bialy
Newbie
*

FIFA 11 - 01.10.2010

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Sierpień 08, 2008, 10:59:12 »

BĘDZIE BARDZO DOBRZE JESLI POLSKA WOGÓLE PRZEJDZIE ELIMINACJE!!

Chelsea Football ClubChelsea Football Club
lech poznań
Newbie
*

« Odpowiedz #3 : Sierpień 08, 2008, 06:07:45 »

Myślę że Polska zajmie 2 miejsce za Czechami i zagra w barażu,a tam pewnie przegra widząc na kogo może trafić (Szwecja,Rosja,Turcja,Chorwacja,Rumunia),ale to tylko spekulacje i tak naprawdę to wszystkiego dowiemy się pod koniec 2009 roku.A co do innych reprezentacji to ciekawe zapowiadają się pojedynki:Szwedów z Duńczykami,Niemców z Rosjanami,Turków z Hiszpanami,Anglików z Chorwatami i Rumunów z Francuzami. Duży uśmiech
Rado95
Gość
« Odpowiedz #4 : Sierpień 20, 2008, 10:25:55 »

kto lubi LECHA ja uwielbiam, moja ulubiona druzyna zaraz po Chelsea
TO JEST TEMAT O ELIMINACJACH DO MŚ W RPA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja myślę że przyszłe Mistrzostwa Świata wygrają Francuzi lub Angole. Francja ma wielu młodych i utalentowanych piłkarzy np: Karim Benzema czy też David Trezeguet. Grają zespołowo dobrze i są bardzo skuteczni pod względem goli. Mają także weteranów. Są nimi Thuram czy też Maka. To będzie mieszanka wybuchowa Mrugnięcie.
Anglicy wcale od nich nie odstają. W tym zespole prawie każdy grał w jakimś bardzo znanym zespole. Lampard, Terry i inni są niezwykle dobzi. Oczywiście młodych zawodników tam także nie brakuje. Jednak myślę że między tymi drużynami będzie toczyła się walka do końca.
Co do Polaków to sądzę że nie zrobią przeboju na MŚ 2010. Mamy dobrych graczy np: Smolarek, Bąk, Lewy czy też Krzynek. Nasz bramkarz jest najlepszy ( obok Cecha ) na świecie. Jednak sam Boruc nic nie zdziała. Ja mam nadzieję że chociaż w fazie grupowej zwyciężymy w jednym meczu.
To tyle ode mnie Spoko Mrugnięcie Uśmiech
admin
Administrator
Sr. Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Sierpień 20, 2008, 06:31:56 »

Tak, tylko że w kadrze Francji już nie zagrają Thuram i Makelele o których piszesz, a w polskiej reprezentacji nie ma już Bąka - wszyscy zakończyli reprezentacyjne kariery po Euro 2008
Rado95
Gość
« Odpowiedz #6 : Październik 12, 2008, 09:11:55 »

Oglądaliście mecz Czechy - Polska?? Pięknie grali nasi piłkarze. To zupełnie inna drużyna niż w meczu z San Marino. Wtedy grając tak jak wczoraj moglibyśmy wygrać z 6:0!!! Widać że Leo jest właściwym człowiekiem na właściwym miejscu. Ta dokładność przez cały mecz. Zastanawiam się tylko co by się stało gdyby Wawrzyniak trafił w pierwszych minutach. Czesi wyglądali na osłabionych i rozbitych. Warto wspomnieć teraz o bramkach. Pierwsza bramka dla POLSKI to zasługa tylko i wyłącznie 2 graczy. Błaszczykowski tak walczył o piłkę że nawet podpierając się o murawę zdołał ja dwa razy wyłuskać i podać do Brożka który wyśmienitym strzałem pokonał Cecha. Następnie Kuba pokazał na co go stać. Dostał piękne i dokładne podanie na dojście bez spalonego!!!! A ten strzał był po prostu
ośmieszający Petra Cecha. Oceńmy bramkarza przy tych bramkach Cecha. To był w jego wykonaniu słaby mecz. Przy 1 bramce dla Polaków zbyt daleko wyszedł od bramki i piłka dostała mu się pod rękę. Przy 2 bramce to już wina była ze strony obrońców jak i znów 
Cecha. Jedyna bramka dla Czech to zbyt duże rozluźnienie i zlekceważenie rywala. Obrona odpuściła i zostawiła piłkarza Czech sam na sam z Borucem. Boruc nie miał szans. Teraz o Borucu. Bronił fantastycznie i nie dał przejść w pole karne naszej bramki. Jego decyzje były mądre i rozważne. BRAWO!!!! Czekam na kolejny mecz w środę w Bratysławie. Mam nadzieję że tam zmieciemy rywali z boiska i pokażmy kto jest najlepszą drużyną świata!!!!!!!!!!!!!!!!! POWODZENIA!!!!!!! 
admin
Administrator
Sr. Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #7 : Październik 16, 2008, 06:48:57 »

No to faktycznie zmietliśmy Słowaków, nie ma co... Błąd Boruca kuriozalny, choć wiadomo - zdarza się... Faktycznie coś w tym jest, że on koncentruje się w meczach z tuzami futbolu, trzeba było wstawić Fabiana.
A tak z drugiej strony - boisko w Bratysławie wyglądało jak poligon. Zdaje się że nie zagrał Sosin (?), szkoda, myślałem że zobaczę jak sobie radzi w końcówkach tych dwóch ostatnich meczów.
Rado95
Gość
« Odpowiedz #8 : Październik 16, 2008, 07:00:27 »

Zgadzam się z Tobą. Obrońcy w ostatnich 5 minutach odpłynęli z boiska.  Błąd Boruca przy pierwszej bramce a także pech przy drugiej Niezdecydowany. Mam nadzieję że nasi zapomną o tym meczu jak najszybciej i wygramy kolejny meczyk Spoko. POWODZENIA!!!!
Filipek
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Maj 20, 2010, 04:51:29 »

:)no i nie awansowalismy

Chelsea na zawsze!
Filipek
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Maj 22, 2010, 10:51:33 »

hmm brawa dla holandii!

Chelsea na zawsze!
mikuś
Sr. Member

CHESLEA TILL I DIE

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Maj 23, 2010, 09:24:07 »

A no niestety...

Uploaded with ImageShack.us

"Mamy najlepszych piłkarzy i przepraszam za arogancję, mamy najlepszego trenera." - Jose Mourinho

Chelsea Till I Die
Chelsea Till I Die
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP