• Forum
  • FAQ
  • Szukaj
  • Uzytkownicy
  • Grupy

Forum CHELSEALIVE.pl Strona Główna » CHELSEA FC » Kadra, sztab i zarząd » Byli zawodnicy i szkoleniowcy » Thibaut Courtois
Idź do strony:  «   1 2 3 «» 41 42 43
Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Scath
11 Sierpień 2018
Thibaut Courtois
Autor Wiadomość
FrankiFan 

Za Chelsea od: 2007
Ulubiony zawodnik: Lampard, Hazard
Wysłany: 24 Kwiecień 2016   

1. Nie mowie ze Petr nie mial powaznej kontuzji. Nie mowie tez ze po niej slabo gral. Kazdy pilkarz inaczej reaguje po powrocie na boisko.
2. Mial powazna kontuzje kolana, przez co nie gral przez kilka miesiecy u bramkarza jest to o tyle istotne ze wlasnie ta czesc ciala jest najbardziej obciazona ze wzgledu na poruszanie sie bramkarzy po linii. Uwazam po prostu ze dobrze by bylo dac mu czas bo przed kontuzja byl w top3 w lidze. Moze po prostu potrzebuje kilku meczow z rzedu z czystym kontem do ktorych powinni sie mimo wszystko obroncy przyczynic o co trudno w tym sezonie.
3. Nie wiem po co przywołujesz przyklad Stonesa. Nie uwarzam by byl on lepszy od Zoumy czy innego Christensena i nie jestem zwolennikiem jego transferu ze wzgledu na kwote jaka Everton za niego oczekuje. Nie zmienia to jednak faktu ze takie aspekty boiskowe jak ustawienie, zdolnosc do podejmowania prawdilowych decyzji przyjda z czasem. Mam nadzieje ze bedzie to rowniez wdoczne u naszego Belga ktory ma bardzo duzy potencjal i umiejetnosci ktore w tym sezonie zanikly.
4. Z tym duzym cielskiem to tez lekka przesada bo ma praktycznie takie same warunki jak Petr tez mowisz ze Cech zaslania pilke cielskiem? Dla mnie takie wyrazenia sa idiotyczne, no ale to tylko moja opinia.

CFCF 

Za Chelsea od: 2002
Wysłany: 15 Marzec 2018   

No to po wczorajszym popisie pewnie pan Madryt pójdzie do swojego ukochanego Madrytu... o ile tam potrzebują bramkarza, który wpuszcza wszystko co leci w światło bramki.

Manwe 
Kallahan

Za Chelsea od: 2003
Ulubiony zawodnik: Frank Lampard
Wysłany: 16 Marzec 2018   

Swego czasu mówiło się o nim jakoby o najlepszym na świecie, a na pewno jednym z top 3. Nie przypominam sobie meczu, przynajmniej w ostatnich kilkunastu miesiącach, w którym dałby popis bronienia i zrobił różnicę. Dawno nie byłem tak wkurzony na jednego zawodnika. Wczoraj jedyną dobrą interwencję zaliczył po tym, jak sam podał piłkę Suarezowi.

CFCF 

Wysłany: 9 Sierpień 2018   

Mam nadzieję, że kariera tego zdradzieckiego śmiecia raz na zawsze stanie w miejscu. Życzę mu wszystkiego najgorszego w tym jego Madrycie. Oby rodzinka mu uciekła do Paryża żeby sobie znowu mógł pojęczeć jak on to bardzo nie tęskni.

JoseKingMourinho 
The Special One

Ulubiony zawodnik: Cech, Terry, Lampard
Wysłany: 10 Sierpień 2018   

Życzę zerwania więzadeł krzyżowych, a rodzinie długiej choroby.

CFCF 

Wysłany: 10 Sierpień 2018   

Bez przesady, wystarczy jak rodzinka mu wyjedzie do Paryża i przez to zacznie jęczeć o transfer do PSG. Rodzina nie jest winna, że on sam jest skończonym śmieciem.

JoseKingMourinho 
The Special One

Ulubiony zawodnik: Cech, Terry, Lampard
Wysłany: 27 Sierpień 2018   

Hahaha, tak płakał że chce iść do Realu, kupili go i... siedzi na ławce. Dobrze mu tak. Bardzo dobrze, jestem zachwycony z obrotu spraw. Przynajmniej na razie.

Avicii 
DJ, producent

Za Chelsea od: 2007
Ulubiony zawodnik: Lampard, Drogba
Wysłany: 26 Wrzesień 2018   

Już nie siedzi, wije się w bramce Realu wąż

CFCF 

Wysłany: 30 Wrzesień 2018   

Tak się wije, że 3 gole z Sevillą wpuścił :D

Forum CHELSEALIVE.pl Strona Główna » CHELSEA FC » Kadra, sztab i zarząd » Byli zawodnicy i szkoleniowcy » Thibaut Courtois
Idź do strony:  «   1 2 3 «» 41 42 43
Odpowiedz do tematu